..Never allow someone to be your priority while allowing yourself to be their option.

tirsdag den 16. juli 2013

En tankestrøm i frirum

Jeg er alene og har været alene hjemme i et par dage nu. Jeg har fået besøg og jeg har hængt med folk, men hver aften er jeg gået i seng alene. Marie er i Nibe og Karen er i Spanien og jeg er her alene - men det er på den gode måde. Efter halvanden uge i København og 10 vanvittigt fede dage på Roskilde, har jeg fået et frirum igen. Det har været tiltrængt.

De seneste måneder har budt mig på meget. Op og nedture, mange nedture, og de har været svære og hårde at komme igennem. Jeg har haft svært ved at finde ud af mine værdier og finde rundt i hvem jeg var, hvem jeg er og hvor jeg vil hen i livet. Jeg har gået til psykolog, hvilket virkeligt har hjulpet mig, for dér har jeg også haft et frirum. Og nu tror jeg at jeg har lært.

Jeg ved at det har været en hård kamp, især med den spontanitet jeg har og jeg har det med altid at reagere ud fra følelser og instinkt "Det har jeg lyst til lige nu" - og det er tit efter dét jeg reagerer. Men jeg er begyndt at reflektere over tingene, ikke at jeg ikke har gjort det førhen, men jeg er begyndt at tænke mere over handlinger, ord, følelser. Over hvem jeg gerne vil være. Jeg er begyndt at lære, og jeg er begyndt at rydde op i de mennesker, som jeg ved kan trække mig tilbage og trække mig i en retning, som jeg ikke synes om.

Anyways, Roskilde var fantastisk. Jeg boede i camp med tøserne og med Per, Rasmus og en gut, som hedder Gøeg også. Jeg tilbragte noget af tiden ovre i en af homocamperne, og faldt lidt for en fantastisk Københavner tøs. Da jeg kom hjem fra Roskilde havde jeg lidt identitetskrise. Jeg ved ikke hvorfor, men alle tanker gik igennem mit hoved:
"Hvad hvis jeg egentlig bedst kan lide kvinder?"
"Hvor hører jeg hjemme?"
"I hvilket miljø er jeg mest tilpas?"

Da jeg kom tilbage til Aalborg gik det også op for mig, hvor lidt homomiljø der egentlig er heroppe, og det gør mig irriteret. Men jeg ved også at det er lige meget hvad jeg er eller hvem jeg kan lide. Jeg ved bare at jeg godt kan lide kvinder, men det har egentlig altid bare været nemmest at finde sammen med fyre, for hey; man ved jo at næsten alle fyre kan lide piger.

Heldigvis har jeg ikke travlt. Ikke mere. Jeg har fundet ud af at jeg ganske fint klarer mig uden at være i et forhold, på trods af at det aldrig rigtig har sagt mig noget at være single. At finde ro er noget man skal søge efter og lære, tror jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Pages