..Never allow someone to be your priority while allowing yourself to be their option.

fredag den 4. januar 2013

Oblivion

Der er sket voldsomt meget på de sidste par uger. Jeg er for det første flyttet. Nyt hjem, nyt sted og med nye mennesker. Karen og Marie. Det er fantastisk. Vores hjem er smukt med stearinlys, farver og en masse tøsehygge. Jeg er slet ikke flyttet ordentligt ind endnu, men jeg har boet her i en lille uges tid, hvor vi har festet, hygget, spist sammen og vågnet sammen. Det har givet en eller anden form for sindsro og har gjort min hverdag værd at vågne op til.

Jeg var også i København over julen. Ja, det var fint. Jeg længtes efter at tage tilbage, især fordi at vi havde haft den vildeste bytur dagen inden vi fik ferie, hvor vi dagen efter gik helt brændte ned og skrev under på lejekontrakten. Det er så virkeligt lige pludseligt. Nu er vi her. Jeg føler at jeg er grunden til at de bor ude. Hvilket jeg også lidt er. Det blev virkeligt, da vi alle tre begyndte at aftale dette. For halvanden måneds tid siden virkede dette som en eller anden vanvittig drøm med efterskolesjæl og høje forhåbninger. Og nu sidder jeg her. Vi sidder her. I Karens seng med lyd på tv'et og morgenmads planer til morgenen.

Det er det bedste valg jeg har taget. Ærligt. At flytte hertil. Til Aalborg. Jeg har aldrig prøvet noget så vanvittigt, så grænseoverskridende og så risikabelt før. Og alligevel har dette givet mig alt jeg havde brug for. Et skub på rette vej. Et skub imod at finde mig selv og finde ud af hvad jeg vil.

Vores nytår var også OK. Ganske fint, ganske brændt. Vi havde ellers lejet en hytte. Fyrre mennesker. Jeg kendte en brøkdel af dem, men af dem var det også mine gode venner. Hytten lå i Hammerbakker, et sted af helveds til uden for Aalborg med nul chance for taxa eller bytur. Først tog vi hjem til Karens mor, hvor vi fik fantastisk mad og lidt rødvin. Hey, fortalte jeg at jeg på selv samme dag bestod mit fucking kørekort, fucking endelig? Var lykkelig! Nå, god mad, god rødvin, ud til Hammerbakker, hvor alle var hammer og vi længtes hjemad i vores hybel.

Og det kom vi. Efter et par kaotiske timer, fik vi et lift til Aalborg igen. Vi nåede endda hjem og fik champagne til klokkeslettet og sprang ind i det nye år. Så kom der et par tøser og så et par andre, og til sidst var der godt knald på i vores lejlighed, hvilket var mega lækkert.

Alt i alt, har jeg det godt. Nej, fantastisk. Jeg har lykke i maven, og det er længe siden.

Ps. har fået taget mine extensions ud og har fået hår ala Grimes slash Alice Glass. (Tror jeg selv på)


1 kommentar:

Pages