..Never allow someone to be your priority while allowing yourself to be their option.

søndag den 15. maj 2011

En eventyrlig regnvejrsdag

Nu har blogger så besluttet sig for at være en luder i et par dage, så jeg har først kunne skrive nu. Dejligt.

Jeg sidder i toget. Middelfart. Vejret er gråt og trist, men det giver mig en mærkelig ro i kroppen. Jeg føler at dage som denne, får ens tanker igang. Det er tit at jeg finder mig selv helt boblende af lykke, så snart himlen er blå og graderne har nået over de 12. Det er en tosset følelse. Så jeg kan godt lide dage som denne. Hvor man kan vågne op til lyden af regnen uden for, fordi at vinduet er åbnet. Og hvor man bliver kysset på og kærtegnet. Hvor man vågner op til øjne som betragter en. Den følelse elsker jeg.

Vi fik afsluttet vores musicalforestillinger. Det var nogenlunde, men det kunne godt havde gået bedre. Efter den sidste forestilling tog Maja, Emma og jeg vores cykler og kørte ned til stationen. Jeg købte en enkelt pakke smøger, som har holdt hele weekenden med nød og næppe. Jeg vidste at jeg skulle have købt to.. Da vi kom til Kolding tog vi ind på Pitstop, hvor der var umenneskeligt dødt. Vi havde alle fået kæmpe krydser på vores hænder, tegnet med sprit-tus, om indikerede at vi var under atten og derfor ikke kunne købe alkohol. Fedt. Vi besluttede os, efter et umenneskeligt kort besøg, at tage ud og købe nogle øl. Hvilket vi gjorde. Den ene kiosk var lukket, den anden kunne man ikke betale med kort og den tredje havde ikke øl. Igen endte vi ude foran Pitstop, hvor Jonas var. Han kom ud og hilste på os, hvilket var fantastisk. Vi sad nede på stationen i lidt tid, mens Emma og Maja var ude og købe øl. Det føltes naturligt at se ham igen. At stå og kysse på ham og kramme ham.

Emma, Maja og jeg tog med den sidste bus hjem. Vi fulgtes med ingen andre end selveste Majas ekskæreste. Det var super mærkeligt. Men vi drak øl, humøret var strålende og da vi kom hjem faldt vi i søvn til "American History X". Lørdag vågnede jeg tidligt, grundet et telefonopkald fra en meget vred kvinde. Min farmor ville informere mig om at det var et yderst upassende billede jeg havde på min Facebook. Vor herre bevares. Hun begyndte at snakke om tro, familienavn og pornografi. Hun endte med at smække røret på med tårer og råb og efterlod mig ganske forvirret. De andre tøser vågnede og vi smuttede ned i Fakta for at købe ind. Det var en fantastisk lørdag. Emma og Maja gik i gang med at lave smoothie, kaffe og morgenmad da vi var kommet hjem. Jeg selv lavede jordbær dyppet i chokolade. Vi havde et fyrsteligt morgenmadsbord med Monopolen kørende i baggrunden med radioværter, som læste læserbreve med surrealistisk indhold op. I dét øjeblik kunne jeg se en hverdag for mig. Et nyt liv. Jeg kan ikke forestille mig at komme tilbage til min mor og Henrik, for at bo der. Det kan jeg ikke. Hm. Hele resten af lørdagen var et eventyr - på godt og på ondt. Et hemmeligt eventyr. Og nu sidder jeg så her - i toget. Jeg er sulten og har lyst til guf. Jeg kan stadig smage Jonas' kys. Tanken om at han flytter til Aalborg, var lige ved at få mig til at græde i dag. Jeg prøver at se på det, uden at tænke på problemer, men jeg ved at de vil dukke op. Hvad med gymnasiefesterne, når vi skal ses i weekenderne? Hvad så når jeg får fri klokken 15? Så kan jeg først være hjemme ved ham ved 20:30 tiden. Hvad med økonomien? Jeg har tænkt mig at få et arbejde. Enten i den Døgn Netto eller den Aldi, som er lige neden for min opgang. Så er økonomien nogenlunde klaret. Så håber jeg bare at alt andet flasker sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Pages